Bericht versturen
Tel.:
Fujintai Technology Co., Ltd.
Fujintai Technology Co., Ltd.

Co. van de Fujintaitechnologie, Ltd.

Thuis

Fujintai Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Fujintai Technology Co., Ltd.
China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3 4 5 6

Fujintai Technology Co., Ltd.

Co. van de Fujintaitechnologie, Ltd werd opgericht begin 2003, is één van de vroegere bedrijven in de smtindustrie. Het bedrijf is geëngageerd aan smtmateriaal en toebehoren, en randproductenverkoop, onderhoud, onderhoud en technische voorlichtingsdiensten geweest. Bij de machine van de smtplaatsing, insteekmachine, de drukmachine van het tindeeg, het uitdelen machine en ander industrieel onderhoud van de controlekaart vele jaren, met een aantal decennia van onderhoudservaring van hogere ingenieurs. Rijke kennis en praktische ervaring op divers gebied van micro-elektronica, elektromechanisch, automatisering en computer.

 

 

De hoofdzaken van het bedrijf:

1. Verkoop en terugkoop van allerlei nieuwe en gebruikte smt materiaal en toebehoren, met inbegrip van plaatsingsmachine, de drukmachine van het tindeeg, Terugvloeiing

Oven, Röntgenstraal, AOI, hogere en lagere raadsmachine en Voeder, enz.

2. Originele de fabriekstoebehoren van Juki van de leverings volledige waaier.

3. Geraffineerde Juki-materiaalcomponenten: zoals Laser, Bestuurder, Servomotor en Controleraad.

4. De reeks van verbeteringscyberoptics optische sensorapparaten: Jukilaser, Samsung-Laser, Philips Laser, Tenryu-Laser, Autotronik-Laser, Yamaha-Laser, Dek-Camera, enz.

5. De professionele verkoop en de verbetering van Panasonic CM20F, CM202, CM301, CM402, CM602-Aandrijving, model beschikbaar hebben: M.-J2-40B-XT63, JM-J2-70B-XT63, M.-J2-20A-N26, M.-J2-40A-N26, M.-J2S-40B-EE085, M.-J2S-70B-EE085, M.-J2S-100B-EE085, M.-J2S-60B-S041U638, M.-J2S-350B-S041U703, ENZ.

6. Rand het materiaal en de toebehorenverkoop van SMT etc.

7. SMT-de de huurdiensten van de plaatsingsmachine.

Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Juki/Panasonic/Fuji/Dek/Samsung Yamaha/Sony UIC/MPM…

Aantal werknemers : 20~30

Jaarlijkse omzet : 10000000-15000000

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Co. van de Fujintaitechnologie, Ltd is één van de vroegere bedrijven in de smtindustrie. Sinds opgericht in 2003, is het bedrijf geëngageerd aan smtmateriaal en toebehoren, en randproductenverkoop, onderhoud en technische voorlichtingsdiensten geweest. Hang altijd eerst de“ reputatie, kwaliteits eerst“ bedrijfsnormen, de achtervolging aan van de dienstdoel“ van de klantentevredenheid“, hebben tegelijkertijd een hoge gevoeligheid aan de markt en constant de ondernemende bereidende geest, verenigbare ontwikkeling tot nu toe.

De onderneming volgt dicht de vooruitgang en de ontwikkeling van het onderhoudstechnologie van het smtmateriaal, versterkt constant het ondernemingsbeheer, onderzoekt actief en vernieuwt, door constante inspanningen, met succes heeft gewonnen een groot aantal markten overzee, maar ook bevorderd de snelle ontwikkeling van het bedrijf, word en de buitenlandse leider van de het onderhoudsindustrie van het smtmateriaal.

bedrijfsdiensten

Co. van de Fujintaitechnologie, Ltd heeft de online dienst van 24 uur, en een perfect naverkoopsysteem, geëngageerd om klanten de kwaliteitsdiensten aan te bieden.

 

1. Technische ondersteuning:

Fujintai heeft een sterk en volledig team van de onderhoudsdienst, met meer dan 30 professionele ingenieurs en de technici, hebben een goed bevel van Juki, Fuji, Panasonic, Yamaha, I-Impuls, Hitachi, Samsung, Uic, Asm, Siemens, Philips, Sony, Dek, Mpm, Heller en andere modellen van structurele en elektroprincipes, bekwaam in het opdragen en onderhoud van mechanisch materiaal.

♦ Verstrek relevante technische gegevens, woon in ontwerp technische problemen bij in installatie en verrichting;

♦ Verstrek machine verwante informatie of stuur technici om installatie op plaats bij te staan;

♦ De grote machines kunnen in installatie en het opdragen, volgens de daadwerkelijke voorziening van de garantiediensten bijwonen.

 

2. Na de verkoopdienst:

De klantentevredenheid is de enige de dienstnorm!

♦ Verleen de raadplegende diensten op de instructies van het machinegebruik, het zuiveren en het oplossen van problemen;

♦ Begeleiding bij installatie en het opdragen van normale uitrusting voor professionele technici;

♦ Als er een grote mislukking van de machine is, antwoord op tijd binnen 30 minuten na het ontvangen van het bericht van de gebruiker. In speciale gevallen, als de voorwaardenvergunning, onze ingenieur bij de plaats binnen 24 uren zal aankomen om de dienst te verlenen.

Bedrijfteam

De teamleden van het bedrijf zijn jong, energiek, innovatief, durven om de uitdagingen, constant het innovatieve denken te ontmoeten, naar doorbraken te streven, tempo met The Times te houden, een redelijkheid van zelfbewustzijn en sociale verantwoordelijkheid te hebben.

Het onderhoudsteam is niet alleen bij het front van de industrie, maar ook besteedt meer aandacht aan de nauwkeurigheid en de duidelijkheid van de klantenvraag voor producten. Tegelijkertijd, in de vrije tijd om rijke en kleurrijke sportenactiviteiten uit te voeren, om werknemers van een platform te voorzien om talent en vaardigheden te tonen, volledig de goede geestelijke vooruitzichten en de uitvoerige kwaliteit van werknemers tonen.

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 4

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 5

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 6

China Fujintai Technology Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 7

Fujintai Technology Co., Ltd.
2F bouwend het Industrieterrein van C Feiteng, Nr 8 HuanZhen-Road de Stad ShenZhen 518104 van Shajing, China
Tel.:86--755-27392455
Mobiele site Privacybeleid | China Goed Kwaliteit SMT-machinevervangstukken Leverancier. © 2020 - 2024 smtmachinespareparts.com. All Rights Reserved.